Meren Saaret -Lähetys Ry.

Kari Immonen
Paciuksenkaari 14 B 44
00270 HELSINKI, Finland
Mobile: 045 134 66 91
E-mail: kari.immonen@sea-islands-mission.com
Website: www.sea-islands-mission.com
Skype: merensaaret
Facebook: Kari Immonen
 
 
Kia Orana & Bula!
Rakkaat tervehdykset Jeesuksen ihanassa Nimessä!  Sääntömääräinen vuosikokous pidetään To 31.05. 2012 klo 18.00 Immosilla. Osoite: Paciuksenkaari 14 B 44, 00270 Helsinki.  Ovikoodia ei ole, siis kännykkä: 045 134 66 91.  Hyvin vapaamuotoinen hetki jutella asioista. Vuosikertomus lähetetään kustannussyistä vain niille, jotka sitä pyytävät.
 
Jone Kata Fijillä vaimonsa Litin kanssa ovat jo iäkkäitä, mutta jaksaneet kiertää Australiassa pitäen paljon kokouksia. Siellä on fijiläisiä, joille Jone haluaa jakaa näkyänsä Tyynenmeren työstä.  He edustavat sitä vanhaa pioneerihenkeä, jonka syttymistä tarvitaan uudempien sukupolvien keskuuteen.  Kiitos esirukouksista, Lähetyksen Herra Jeesus Kristus on voimallinen sen tekemään.
 
Raimo Louhi Fijillä tarvitsee jatkuvasti esirukouksia koko perheenä vaimonsa Alitin, lasten Joannan ja Annan kanssa.  Raimolla kaikki ei mennyt putkeen pitkän ja pysyvän oleskeluluvan kanssa, vaikka fijiläinen vaimo ja lapset syntyneet siellä, asuen rakentamassa omassa uudessa talossa.  Nyt Jumalan edessä hiljaa rukoillen odottaa, Herran apua uskollisena Hyvänä Paimenena tarvitaan.  Kiitos esirukouksista Louhen perheen puolesta!
 
Etelä-Afrikasta on ottanut yhteyttä veli Werner Horne, jolla kokemusta pioneerityöstä perustamiensa seurakuntien puitteissa.  Hänellä on suunnitelmana j.H.s. hankkia sopiva lähetysalus, pitkään ollut sydämellä Tyynenmeren työ.  Cookin Saarilla Rev. Tevai Vaka (Bobby) Matapo on ”helteessä”, koska monet herätysliikkeen työntekijät ovat poistuneet maasta.  Hyvä nyt rukoilla j.H.s. Wernerille järjestyisi mahdollisuus ”ajaa itseänsä sisään” paikalliseen kulttuuriin ja työhön Bobbyn apuna.
 
Cookin Saarilta ovat monet perheet muuttaneet Uuteen-Seelantiin ja Australiaan paremman elämän toivossa.  Nämä maorit kuitenkin ilman koulutusta ja ammattia ovat joutuneet uudessa paikassa kurjien ongelmien eteen työttöminä, sen seurauksena sosiaaliturvalla monilla luisu ja suistuminen vain yhä syvemmälle alkoholin suohon.  Olisivat olleet onnellisimpia kotisaarillansa. 
 
Tarvitsemme vahvan tiimin henkilöitä ja aluksia ”parkkaamaan” kaukaiselle ja hyvin yksinäiselle Penhrynin laguunisaarelle, kielitaitoisia, joilla englanti hyvin hallussa.  Sinne on muutoin vaikeata käynnistää itsensä kannattavaa kaupallista Mission Marina venesatamahanketta, jos emme voi turvata 12kk/v hyvin levollista ja pystyvää miehitystä. Saarelaisille se loisi myös työtä ja elvyttäisi koko lajaa aluetta kansainvälisesti lisääntyvällä purjeveneliikenteellä. Kansallisista saa hyvää apua, mutta projetktivastuihin he eivät ole tottuneet.  Huoltoalus tulee sinne noin kerran 4 kk:ssa, tai tuleeko vuodessa ollenkaan?  Tiimillä tulisi olla oma alus, jolla turvata huoltotarvikkeensa hakemalla suoraan lähemmältä ja edullisemmalta Amerikan Samoalta, jonne rahtilaivat ja lentokoneet tulevat suoraan USA:sta Voisi auttaa samalla saaren paikallista väestöä. Taasen monet tavarat pääasiassa tuodaan ensin ulkomailta Uuteen-Seelantiin, sieltä vielä kuljetetaan Rarotongalle, josta lisäksi rahdataan Penhrynille, joten monet peräkkäiset rahtikulut nostattavat hintaa. Cookin pääsaarelta Rarotongalta matkaa Penhrynille on kuin Välimereltä Suomeen. 
 
Elon Herra tietää missä ovat länsimaiseen kiireyteen täysin kyllästyneet ihmiset, jotka uhrautuen viettäisivät aikansa muusta maailmasta lähes kokonaan eristäytyneesti ison Tyynen valtameren keskellä?  Jeesuksen mainitsemat kaikkein kaukaisimmat alueet Jerusalemista ovat juuri tuolla Polynesiassa, jossa pyörremyrskyistä vapaa tukikohta tarvitaan lähetysveneille vuodesta toiseen työalueella pysymiseksi ja lähetyskäskyn loppuun suorittamiseksi.  Jumalan kutsumia ”eläviä kiviä” ja lähetysveneitä tarvitaan!  Kiitos esirukouksista!
 
Englannissa Walesissa Neil Hunter on saanut rakentamansa teräksisen moottoripurjealuksen valmiiksi.  Hänellä oli suunnitelma rakentaa seuraavaksi pitkänsiiman kalapaatti Fijille tonnikalastusta varten varojen saamiseksi Tyynenmeren lähetystyölle.  Nyt hän on havainnut sopivia olevan myytävänä ja harkitsee ostavansa sellainen. Hyvä rukoilla!  Fijillä Isikeli Mataitoga oli aikanani oikeuskansleri ja suureksi avuksi M/V Kahden Kalan kanssa, nyt hän toimii ison amerikkalaisen kalastusyhtiön pääjohtajana.  Fijin AOG - Helluntaiherätyksen johtajan Filimoni Kama Waqan siirryttyä jo kirkkauteen Isikelin rooli on nyt tämän päivän Fijillä merkittävä Jone Katan ja Kari Immosen avuksi, siinä mitä on alustavasti aikaisemmin yhdessä aloitettu syvänmeren kalastuksen suhteen.  Tyynenmeren hyvin köyhillä kansallisilla ei ole seurakunnissa mahdollisuuksia rahoittaa omien alueidensa evankeliointia maan äärissä, mutta kuten Apostoli Paavalilla, Jumala voi aina tarpeiden mukaan siunata teltantekoprojektia.
 

   Helsinki 19 MAY 2012
  Immosilla on 10.06. vuosi kulunut siitä, kun Sirkka muutti kirkkauteen. Loppurutistus oli pitkä ja tuskainen, mutta voittajana perillä. Kiitos Herralle!  Kotisairaalaa pitäen kaikilla oli aikaa valmistautua, hänen ajatuksena pelasi hyvin, vaikka laajalle levinnyt syöpä kohteli rankasti.  Vasta hautajaisten jälkeen Kari tajusi, ettei koskaan ole ollut niin väsynyt.  Nyt armossa Annan kanssa asutaan kahden elämän jollalla meloskellen.  Toipuminen vie aikansa, mutta elämä hiljalleen virtaa ja löytää oman uomansa.  Kiitos kaikista esirukouksista!

 

                                                                                                                       Kari Immonen

 
 

 

 

 

 
Content 

Front page

  English Menu

Next

Next
These pages are made by Rev. Kari Immonen
kari.immonen@tipikari.com  Phone: +358 45 134 66 91
Copyrights © Sea Islands Mission Inc. 2013. All rights reserved. Hosted by Hannesonline.